Ineva Detectius és un despatx professional  format per un grup d’experts de la seguretat privada especialitzats en el món de la investigació.

Desenvolupem de forma segura, flexible i rentable solucions per a aconseguir informació per a persones físiques i jurídiques.

Integrem sinergies en l’àmbit de la investigació privada, basant-nos en el nostre equip humà i en l’ús de tecnologies en el camp de la seguretat, fent servir les més modernes eines existents al mercat.

Des de 1997 la nostra trajectòria professional ens avala, tant al món empresarial com a l’àrea de les relacions i vinculacions personals. Tenim una àmplia experiència a l’hora de facilitar dades i informació dins el món empresarial davant el dubtes de les organitzacions en situacions d’indefensió.

També facilitem eines al públic en general perque tinguin un legítim accés a la informació i brindar la possibilitat de resoldre qüestions de tipus personal, social, mercantil o dins d’altres àmbits.

Estem autoritzats pel Ministeri d’Interior i disposem de tots els permisos i acreditacions que la Llei exigeix per tal de dur a terme la nostra activitat de manera legítima i fiable.